REGLAMENT

La prova  tindrà lloc el diumenge dia 9 de Juny de 2024 de i començarà l’entrega de pitralls a les 6.30 h del matí, a l’Esglèsia de Sant Pere de Ripoll., ( plaça Ajuntament) Els participants hauran de presentar un document identificatiu a la taula de control de sortida.

-En cas de cancel·lació de la seva inscripció es pot retornar el 50% fins a 30 dies abans, i el 25% fins a 15 dies abans. Després no serà possible.

– Data límit d’inscripció 6-06-2024 a les 23:59

– En cas de suspensió de la prova per causes alienes a l’organització, o per causes de força major, l’organització valorarà en funció de les despeses efectuades fins el moment, la quantitat a retornar.

–     Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Us en podeu descarregar un model aquí.

–     Els menors de 16 anys a més hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

Itinerari: Es pot descarregar prèviament a la web www.fentvia.com

–    L’arribada de la caminada estarà situada a la plaça de lAjuntament de Ripoll, al mateix lloc de la Sortida.

Un grup de l’organització (escombra) tancarà la Ruta tot coincidint amb l’horari de tancament de cada control, que serà estrictament l’indicat en el llibre de ruta. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat.

–     Classificació: cal passar per tots els controls dins els horaris establerts i complimentar el full de ruta que serà lliurat a la sortida (enguany serà un xip electronic). L’organització no es fa responsable dels qui passin pels controls fora dels horaris establerts.

–     Abandonaments: els participants que decideixin abandonar la prova tenen l’obligació de comunicar-ho al control on pleguin, o bé al telèfon 660385184 facilitat per l’Organització, que consta en el xip que es dona a la sortida, per tal que l’organització n’estigui assabentada. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

  • Premi: es lliurarà un record commemoratiu a tots els participants que finalitzin la ruta.
  • Bossa del corredor: es lliurarà al final de la prova tan bon punt passis per l’arribada, ensenyant el dorsal o polsera , ( ho fem per evitar retards a la sortida).

–    Els participants autoritzen a l’organització la utilització de les seves dades personals a l’organització de la Ruta, la qual no les farà servir sinó per a les necessitats de l’esdeveniment, tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant el repte. L’organització podrà utilitzar les
imatges de la cursa per motius d’interès propi.

– El recorregut podrà ser modificat per motius de seguretat, tant per causes climatològiques com per
qualsevol causa de força major aliena a l’organització, comunicant-ho prèviament als participants.

-El recorregut és un circuit obert i per tant, tots els participants hauran de respectar les normes vigents.

–     Obligacions dels participants: és obligació de tot participant :

  • Fer la totalitat de l’itinerari a peu sense saltar-se cap control.
  • No embrutar o degradar l’itinerari, la muntanya o la natura en general.
  • Ajudar o prestar atenció als participants que ho requereixin i comunicar-ho a l’organització.
  • Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

– L’organització posarà personal durant el recorregut per tal de garantir la seguretat dels participants.
Els marxadors hauran de seguir les indicacions que rebin.

–     L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’estalviar-los, i tindrà a tothom assegurat per aquell dia hi haurà un servei mèdic i ambulàncies durant el recorregut.

-Tots els participants coneixen les característiques d’aquesta prova i hi participen de forma lliure i sota
la seva responsabilitat. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin patir els
participants. Els participants accepten aquest reglament, eximeixen l’organització de qualsevol mal que puguin patir tant personalment com el seu material per causes alienes a l’organització.
Els participants declaren trobar-se en perfecte estat de salut en el moment de començar la cursa i eximeixen de qualsevol responsabilitat l’organització pel que fa referència al seu estat de salut.

–    Els GOSSOS només es poden portar lligats i amb morrió, i sota la responsabilitat del propietari( encara per confirmar)

Material Recomanat Cada Participant ha de portar tot l’equip necessari , amb recomanació d’una manta tèrmica, o un Paravent d’abric, i una petita farmaciola ( 2 Paquets de gases (sobres de 5 unitats estèrils, Povidona ioadada (Betadine, Topionic),1 Caixa apòsits tipus Tiritas,1 Caixa apòsits tipus Compeed, Analgèsic/antiinflamatori (Paracetamol, Ibuprofè, Aspirina…),Sueros mono dosi (5 ampolles), Bena elàstica 5×5

CAL PORTAR UN GOT PER FER-NE ÚS DURANT ELS AVITUALLAMENTS

  Avituallaments  Cada participant haurà de portar motxilla per a les seves necessitats, 1 got o recipient per als avituallaments i 1 lt. d’aigua com mínim, no obstant, l’organització comunica que a cada control  hi haurà beguda i menjar per als participants.

Als Avituallaments hi haurà, beguda,fruita, fruits secs, coca, galetes , gominoles etc… per a tots els participants,

–     Es recorda la prohibició de fer foc.

–     Es recomana portar roba i calçat adequat.

–     Durant la ruta hi pot haver controls sorpresa.

–     El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la ruta. Això no obstant, l’organització es reserva el dret de modificar tot allò que cregui convenient per al millor funcionament de la ruta, i fins hi tot la seva suspensió.

–     El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquestes normes.