PREMIS

Fent Via, es un esdeveniment No competitiu, tot i que hi hauran uns temps d’arribada, es una prova de caràcter lúdic esportiu, destinada a donar a conèixer la comarca, alguns dels seus pobles, els seus racons, i el seu gran valor..la seva gent.

Amb tot, no hi hauran premis per classificacions, però si que volem premiar, l’esforç, la curiositat, l’art, i volem deixar la nostra Petjada Verda, i el nostre agraiment a tots vosaltres, i per tant hem decidit correspondre amb tot un seguit de premi.

PREMI AL PARTICIPANT i LA PARTICIPANT AMB MÉS EDAT AL FINALITZAR LA PROVA

  • El i La participant amb més edat al finalitzar la prova ( en qualsevol distància i modalitat), rebran un reconeixement a la seva tossudesa, i la seva trajectòria, també a la seva constància i amor per l’esport i la natura.

PREMI AL PARTICIPANT i LA PARTICIPANT MÉS JOVE AL FINALITZAR LA PROVA

  • La i El participant més jove al finalitzar la prova ( en qualsevol distància i modalitat), rebran un reconeixement al seu esforç, determinació, a la seva empatia envers els pares avis o tiets, que volien anar a caminar, i com no, a fomentar des de ben d’hora la pràctica de l’esport i el respecte a la natura.

PREMI AL PARTICIPANT I LA PARTICIPANT QUE VINGUIN DE MÉS LLUNY.

  • Volem premiar l’interès, la curositat, o el que sigui que t’hagi fet venir fins aquí des de tant lluny, per endavant MOLTES GRACIES.
  • No es tindrà en compte si Femení i Masculí es del mateix núcli familiar.

PREMI A L’EQUIP MÉS NOMBRÓS.

  • Volem premiara a l’equip més nombrós de les dues distàncies.
  • S’haurà de posar el nom de l’equip a l’hora de fer la inscripció, es la manera d’agrupar-lo.