INICI

La Fent Via, en aquesta 2a edició, el 9 de Juny de 2024 canvia una mica el seu format, any rere any sortirem d’un poble diferent del Ripollès, i gaudirem del seu entorn.

Els recorreguts seràn més de senders, boscos i muntanya, la via verda s’utilitzarà com a enllaç , i no com a recorregut principal, excepte els trams urbans de Campdevànol i Ripoll, la resta es tot camins i senders.

Aquest esdeveniment es pot fer Caminant o en Marxa Nòrdica, per anar promocionant aquesta modalitat tan saludable i tan recomanable , amb una bona tècnica, el resultat és un moviment natural que actua de forma suau però molt efectiva en tot el nostre organisme, aportant-nos múltiples beneficis tant pel que fa a salut com de millora de la nostra condició física, convertint-la en una activitat esportiva apta per a tothom, independentment de l’edat i la condició física. 

Enguany els diners recaptats de les inscripcions, i els donatius extres que es facin a través de les mateixes, serviran per sufragar les despeses de logística , transport, i dietes , i així poder portar els avis de les 5 residències del Ripollès, a passar un dia a la platja, gaudint d’un dia de festa, passejades vora el mar, i gaudint d’un bon àpat.

COM PUC CONTRIBUÏR-HI?

Inscriu-te  la caminada i participa d’un dia d’esport, i solidaritat. La recaptació de les inscripcions ( descomptant les despeses no cobertes per espònsors i entitats ) anIrà integrament a sufragar la Logística, Trasport i Dietes dels avis , en el seu dia al Mar.

PUC CONTRIBUÏR D’ALGUNA ALTRE MANERA?

Quan formalitzis la teva inscripció, trobaràs un camp NO obligatori, on podràs oportar si vols, un extra econòmic  per aquesta fita.

Comprant els productes de Marxandatge que properament veureu la web www.fentvia.com  i la pàgina d’inscripcions, aquests, si us be de gust els podreu adquirir en fer la vostre inscripció.

O a través de la inscripció Donatiu Km0,que només és per fer donatiu o comprar Marxandatge(Buff,Samarreta o Dessuadora) i sense fer la Caminada col.labores també en la causa.

BANDANA

BUFF

SAMARRETA TÈCNICA

DESSUADORA TÈCNICA AMB CAPUTXA

Sabem que no és un repte fàcil, però amb l’ajuda inestimable de la direcció de les residències, les entitats col.laboradores, els voluntaris, i com no, dels caminadors que vindreu a gaudir d’un dia solidari, d’esport i muntanya.

HO FEM EL MILLOR QUE SABEM

COMPANYS DE VIATGE

ELS NOSTRES PUNTALS INSTITUCIONALS

SENSE LA SEVA APORTACIÓ NO SERÍA POSSIBLE

2a EDICIÓ 2024

1a EDICIÓ 2023